Podotherapeutische Vergoedingen 2020
Aanvullende Verzekeringen

Podotherapeutische Vergoedingen 2020

Dit overzicht met podotherapeutische vergoedingen 2020 op basis van de aanvullende verzekering is met grootst mogelijk zorgvuldigheid opgebouwd. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Neem bij onduidelijkheden altijd contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Klik op de individuele verzekering om de vergoedingen 2020 te zien. Uw eigen risico in de zorg is niet van toepassing op behandelingen en vergoedingen binnen de aanvullende verzekeringen.

Podotherapeutische Vergoedingen  2020- Basisverzekering Diabetes Mellitus Sims 1-3

Podotherapeutische voetzorg, bestaande uit een jaarlijks gericht voetonderzoek, bij de diabetische voet is onderdeel van de basisverzekering wanneer er een verhoogd risico (sims 1) aanwezig is op het ontstaan van wonden.

Podotherapeutische voetzorg, bestaande uit een jaarlijks gericht voetonderzoek / controles / instrumentele behandelingen, bij de diabetische voet is onderdeel van de basisverzekering wanneer er een hoog tot zeer hoog risico (sims 2/3) aanwezig is op het ontstaan van wonden.

 

Top 5 Verzekeraars 2020

We hebben voor u een top van verzekeraars samengesteld uitsluitend gebaseerd op hun gunstige vergoedingen van podotherapeutische verrichtingen en therapieën (zoals podotherapeutische zolen):

Deel dit

Oefeningen

Uw podotherapeut heeft u oefeningen voor thuis meegegeven. Deze oefeningen zijn in een viertal catergorieën (deel 1-4) verdeeld. Binnen deze categorieën kunt u voorbeeld filmpjes afspelen van de desbetreffende oefeningen

Lees meer
Podotherapeutische Vergoedingen 2020
Podotherapeutische Vergoedingen 2020