Coronavirus informatie

Coronavirus informatie

Vanwege de uitbraak van het Corona virus (Covid-19) worden er verschillende maatregelen genomen, in lijn met de richtlijnen van de overheid, RIVM en GGD.

Patiënten spoedzorg gaat door.

Tot 5 april kan de zorg alleen doorgaan indien deze noodzakelijk is en niet kan worden uitgesteld. Heeft u een afspraak, dan zal er contact met u worden opgenomen.

De praktijk blijft telefonisch bereikbaar.

Wel heb ik een dringend verzoek om met (milde) verkoudheidsklachten, hoesten, keelpijn of koorts thuis te blijven en te bellen of mailen om de afspraak kosteloos te verplaatsen. Indien iemand in uw gezin koorts of luchtwegklachten heeft kan ook de noodzakelijke zorg niet doorgaan.

Zool-ophaal afspraken kunnen doorgaan. Het ophalen en op maat laten maken kan zonder fysiek contact verlopen, waarbij 1,5 m afstand gewaarborgd blijft. Ook als u extra zolen wilt of een 2e paar slippers/sandalen wilt bestellen dan kan dit op afstand geregeld worden. Ook toezenden van de zolen behoort tot de mogelijkheden.

 

Geen handen schudden

Zoals landelijk afgesproken, schud ik geen geen handen meer.  Daarnaast vraag ik iedereen om bij binnenkomst de handen te desinfecteren (er staat een dispenser bij binnenkomst). Ook in de toiletten is er gelegenheid om de handen te wassen met zeep en zijn er papieren tissues beschikbaar.

Andere (hygiëne)maatregelen

Mijn praktijk en de instrumenten worden al standaard schoongemaakt en gesteriliseerd conform ziekenhuis standaarden. Ik draag een mondmasker en handschoenen voor uw en mijn eigen veiligheid. Verder worden deurklinken, armleuningen, de behandelbank etc. na ieder bezoek gereinigd.. Uiteraard zorg ik, zoals altijd, voor goede eigen handhygiëne.

Verdere maatregelen

Mochten er extra maatregelen komen vanuit de overheid of de landelijke beroepsvereniging, dan zal ik een update plaatsen op de website.

Vragen of suggesties

Mocht u verder vragen of suggesties hebben laat het mij weten. U kunt me bereiken op 055-5411760 of mailen info@podotherapievanderbeek.nl.

Deel dit

Oefeningen

Uw podotherapeut heeft u oefeningen voor thuis meegegeven. Deze oefeningen zijn in een viertal catergorieën (deel 1-4) verdeeld. Binnen deze categorieën kunt u voorbeeld filmpjes afspelen van de desbetreffende oefeningen

Lees meer
Coronavirus informatie
Coronavirus informatie