Coronavirus informatie

Coronavirus informatie

Podotherapie van der Beek is gewoon open. Ook al heeft de overheid de Coronamaatregelen sterk verlicht, ik blijf wel behoedzaam ten gunste van  kwetsbare patiënten en continuïteit van de zorg. Zie hieronder meer informatie over  specifieke aandachtspunten:

Voorwaarden fysieke behandeling

U kunt gewoon op uw afspraak komen als u geen Corona gerelateerde klachten heeft en geen isolatie of quarantaine verplichtingen heeft.

Uw eigen (hygiëne) maatregelen

Kom zoveel mogelijk alleen naar de afspraak en kom niet te vroeg. Voor dat u de behandelkamer binnenkomt, verzoek ik u om uw handen te desinfecteren bij de desinfectiezuil in de wachtkamer. Ook kunt u evt uw handen met zeep wassen bij het fonteintje in het toilet. Zoals landelijk is afgesproken schud ik geen handen meer. Ik stel het op prijs als u een mondmasker draagt.

Mijn (hygiëne) maatregelen

Mijn praktijk en de instrumenten worden al standaard schoongemaakt en gesteriliseerd conform ziekenhuis standaarden. Ik draag nog standaard een mondmasker en handschoenen ten gunste van mijn kwetsbare patiënten en de continuïteit van de zorg. Bij instrumentele behandelingen draag ik een  plastic schort, conform de reguliere  hygiëne richtlijnen van onze beroepsvereniging. Verder worden deurklinken, armleuningen, de behandelbank etc. na ieder bezoek gereinigd. Uiteraard zorg ik, zoals altijd, voor goede eigen handhygiëne. Ik plan de afspraken wat ruimer in.

Vragen of suggesties?

Mocht u verder vragen of suggesties hebben laat het mij weten. U kunt me van maandag tot en met donderdag bereiken op 055-5411760 of mailen: info@podotherapievanderbeek.nl

Deel dit

Oefeningen

Uw podotherapeut heeft u oefeningen voor thuis meegegeven. Deze oefeningen zijn in een viertal catergorieën (deel 1-4) verdeeld. Binnen deze categorieën kunt u voorbeeld filmpjes afspelen van de desbetreffende oefeningen

Lees meer
Coronavirus informatie
Coronavirus informatie