Podotherapie van der Beek

Podotherapie van der Beek

Heeft u last van uw voeten? Of heeft u knie-heup- of rugklachten? Podotherapie kan dan vaak helpen!

Apeldoorn

Podotherapie van der Beek is sinds 1987 gevestigd in Apeldoorn. U wordt behandeld door Anje van der Beek. De hoofdvestiging is gevestigd op aan de Leidekkersdreef 1. Daarnaast is Anje twee keer per maand werkzaam op de complexe voetpoli in het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn.

Diabetespodotherapeut

Anje van der Beek Bsc. is afgestudeerd in 1986 aan de opleiding Podotherapie op Fontys Hogescholen in Eindhoven.  Daarnaast is zij in 2011 als een van de eerste podotherapeuten in Nederland afgestudeerd als diabetespodotherapeut.

Podomedics

Anje is lid van de Nederlandse Vereniging  van Podotherapeuten en aangesloten bij Podomedics, samenwerkende podotherapeuten.

Podomedics is een landelijke netwerkorganisatie, die tot doel heeft voor en met haar leden verdere professionalisering toegankelijk en makkelijk uitvoerbaar te maken. Hierbij blijven de leden geheel zichzelf en autonoom.

Tevens staat zij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Diabetespodotherapeuten hebben daarnaast een aparte registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici/podotherapeuten.

Deel dit

Oefeningen

Uw podotherapeut heeft u oefeningen voor thuis meegegeven. Deze oefeningen zijn in een viertal catergorieën (deel 1-4) verdeeld. Binnen deze categorieën kunt u voorbeeld filmpjes afspelen van de desbetreffende oefeningen

Lees meer
Podotherapie van der Beek
Podotherapie van der Beek